03 mai 2018

Fire nye og endringer i ledelsen

Bla nedover

Vi styrker oss på content, video, sisteledd og programmering, - og gjør endringer i byråledelsen.

Etter mange år i Schjærven Reklamebyrå har Charlotte Mjaaseth nylig gått over i stilling som Head of Operations. Samtidig har Head of Account Executives, Iren Legøy Aagaard, tatt plass i ledergruppen.

I tillegg har vi hentet inn fire nye ansatte som gjør at vi styrker oss på content, video, sisteledd og programmering. 

- Året har så langt vært spennende og preget av høy fart, nye kunder og godt humør. Nå fyller vi på med flere flotte folk, som i tillegg til sine respektive fagområder, også forstår å sette faget inn i en retail-kontekst, sier Charlotte Mjaaseth.


Strategisk konsulent med fagansvar for sisteledd

Lasse Maugesten kommer til Schjærven Reklamebyrå som retail strategy & concepts director. Han er utdannet innen PR og markedskommunikasjon og har 15 års erfaring fra byrå og kundesiden. Han har spisskompetanse innen strategi, konseptutvikling, kampanjer og sisteledd. Lasse har tung retail-kompetanse som vi gleder oss til å dra nytte av.

Dreven skribent med internasjonal bakgrunn

Petter Brenna Rian ankommer Schjærven Reklamebyrå etter fire år med studier i England og to års jobbing med content marketing i Taiwan. Der plukket han blant annet med seg en master i gründervirksomhet og innovasjon. Nå skal Petter bruke sine internasjonale erfaringer til å produsere fantastisk content for Schjærven Reklamebyrå.

Videoprodusent og gitarist

De siste fire årene har danske Adam Olsson jobbet som freelance videoprodusent innenfor content marketing, reklame, dokumentar og TV-programmer. Når Adam ikke sitter begravet i arbeid, liker han å spille gitar og fly drone på kontoret. Allsidige Adam er utdannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Bergenser med kjærlighet for programmering

Martin Zachariassen er utvikler med erfaring innenfor blant annet startups. Han har hovedfag i software development og har studert corporate economy og motion design & 3d animation. Martin har også hospitert i mediebyråer og drevet egne selskap. Bergenseren har med andre ord fått til mye på kort tid, og har et energioverskudd som vi vil få stor glede av.