14 sep. 2017

Fra Anti, Spoon og skolebenken til Schjærven

Bla nedover

En dreven tekstforfatter, en dyktig contentrådgiver og en nyutdannet journalist er de tre siste tilskuddene til Schjærven reklamebyrå.

Tekstforfatter og kreatør Espen Lie Andersen kommer sist fra Anti, og har fra tidligere bakgrunn fra blant annet Oktan, Kitchen og McCann. Han startet opp 1. august og er allerede godt i gang med å oppfylle Schjærvens kundeløfte – Salg kan kjøpes.  

Han har tidligere jobbet med kunder som Coca-Cola, Statoil, Altibox, Peugeot, McDonalds og Tele2.

Espen er en erfaren og merittert kreatør, med en kompetanse og et humør som gjør at han kommer til å passe veldig godt her hos oss. Vi er veldig glade for å få ham på laget! sier administrerende direktør I Schjærven, Anders Waage.

Schjærven er et sted fylt til randen av hyggelige folk og kloke hoder. Byrået har et sunt fokus på kommunikasjon som både kundene og kundenes kunder liker, sier Lie Andersen.

Schjærven er et sted fylt til randen av hyggelige folk og kloke hoder. Byrået har et sunt fokus på kommunikasjon som både kundene og kundenes kunder liker Espen Lie Andersen

Kanarifugl i midtlivskrise går fra Spoon til Schjærven

Fra content-byrået Spoon kommer Ole Kristian Bakkene inn som rådgiver. Bakkene var ansatt nummer 2 i Spoon, og har vært en svært sentral person i utviklingen av selskapet som tre år senere teller 22 ansatte.

Bakkene er også en lidenskapelig kanarifugl, og har jobbet syv år som kommunikasjonssjef i LSK før han gikk til Spoon. På fritiden løper, svømmer og sykler Bakkene, i tillegg til at han blogger om sin selvuttalte midtlivskrise. Selv gleder Ole Kristian seg skikkelig til å ikle seg den nye Schjærven-drakta

Trainee-talentet Cecilie Nergård Tveten

Cecilie Nergård Tveten (25) er utdannet journalist og har også en bachelor i medier og kommunikasjon. Hun inngår i Schjærvens trainee-program og er et talent vi gleder oss til å jobbe sammen med, sier Waage.

Cecilie er relativt nyutdannet, men har allerede rukket å få erfaring som frilanser for blant annet KK, Klikk, Mediaplanet, og har også jobbet som produksjonsassistent i Anti TV. Cecilie har også jobbet som kundeveileder i Krogh Optikk, som er en viktig kunde i Schjærven.

- Å få Cecilie og Ole Kristian ombord i content-teamet så tidlig denne høsten, er vi veldig glad for, for vi ser allerede nå at andre halvår kommer til å bli utrolig hektisk i Schjærven, avslutter Anders Waage.

Både Ole Kristian og Cecilie går inn i content-teamet til Schjærven som nå har vokst til 12 personer med innholdsrådgivere, UX-eksperter, videojournalister, designere og animatører.

- Å få Cecilie og Ole Kristian ombord i content-teamet så tidlig denne høsten, er vi veldig glad for, for vi ser allerede nå at andre halvår kommer til å bli utrolig hektisk i Schjærven Anders Waage