Fullt hus til inspirerende og effektiv frokost

Onsdag 6. april inviterte vi til ”Effektiv frokost” og tema denne gangen var innholdsmarkedsføring presentert av Hans-Petter Nygård-Hansen. Han er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem, i tillegg til å være et kjent ansikt i bransjen.

Hans-Petter er inspirerende også. De 120 gjestene, i tillegg til mange av våre ansatte, fikk et energisk foredrag om innholdsmarkedsføringens trender og muligheter. Kort sagt handlet det om å avklare hva det er du egentlig vil si og til hvem, hvilke utfordringer det du sier skal løse, og om det skal løses via tekst, film, foto eller for eksempel podcast.

I tillegg ble det presentert en rekke muligheter som vil bli tilgjengelig i sosiale medier i nær fremtid, så her var det mye å plukke med seg for de fleste.

En deilig frokost og engasjert foredragsholder var helt klart en god start på dagen. Vi takker alle som kom, og ønsker velkommen til ”Effektiv frokost” igjen i nær fremtid. Følg oss på Facebook og LinkedIn for å være sikker på at du får det med deg!

KONTAKT OSS