26 sep. 2017

Ledige stillinger i Schjærven

Bla nedover

Vi er på utkikk etter flere kloke hoder og søker nå etter en strategisk planner og en webutvikler.

Det er for tiden to ledige stillinger hos oss i Schjærven Reklamebyrå. Trykk på lenken under stillingsbeskrivelsene for å leser mer om stillingene. Der finner du også søknadsskjema og kontaktinformasjon hvis du har spørsmål. 

Strategisk planner

Vi ønsker en strategisk planner som kan jobbe på tvers av kundeforhold med å utvikle og presentere strategisk rådgivning til våre kunder. 

Les mer om stillingen hos Mediebemanning her

Webutvikler

Motiveres du av å skape gode og engasjerende brukeropplevelser? Er du nysgjerrig, oppdatert og kan jobbe selvstendig, så vel som i team med våre rådgivere, designere og kreative ressurser? Da er vi på utkikk etter deg.

Les mer om stillingen hos Academic Work her

Om oss:

Schjærven AS er et av Norges største kommunikasjonshus, bestående av selskapene Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Film, Clockwork (Studio), Schjærven Pilot (Forretningsutvikling/innovasjon), Re:Media (Mediebyrå), Empefire (Reklamebyrå) og Empefire Film, Produksjonssjefen (Print-broker) og Madington (digitalt produksjonsselskap). 

I Schjærven Reklamebyrå er vi spesialister på retail-marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. Vi jobber med flere av Norges største annonsører som Vita, NorgesEnergi, Bohus, Obs, Block Watne, OBOS, Lefdal, Krogh med flere. 

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes.” er like relevant i dag som det var når Stein Schjærven startet selskapet i 1962. 

Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus. Til sammen teller vi over 180 ansatte.