05 jan. 2018

Ledige stillinger

Bla nedover

Vi er på utkikk etter flere kloke hoder og søker nå etter Head of Creative Development.

Det er for tiden en ledig stilling hos oss i Schjærven Reklamebyrå. Trykk på lenken under stillingsbeskrivelsen for å lese mer. Der finner du også søknadsskjema og kontaktinformasjon hvis du har spørsmål. 


Er du vår nye Head of Creative Development, med ansvar for det digitale området?

Du har erfaring med å jobbe i et kreativt miljø/byrå, er lidenskapelig opptatt av og trives i kunderommet. Din oppgave blir både å utvikle avdelingen, samt å øke kvalitet og omgang av bruken av teknologi i våre kundeleveranser. 

Les mer stillingen her


Om oss:

Schjærven AS er et av Norges største kommunikasjonshus, bestående av selskapene Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Film, Clockwork (Studio), Schjærven Pilot (Forretningsutvikling/innovasjon), Re:Media (Mediebyrå), Empefire (Reklamebyrå) og Empefire Film, Produksjonssjefen (Print-broker) og Madington (digitalt produksjonsselskap). 

I Schjærven Reklamebyrå er vi spesialister på retail-marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. Vi jobber med flere av Norges største annonsører som Vita, NorgesEnergi, Bohus, Obs, Block Watne, OBOS, Lefdal, Krogh med flere. 

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes.” er like relevant i dag som det var når Stein Schjærven startet selskapet i 1962. 

Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus. Til sammen teller vi over 180 ansatte.