05 juni 2018

Stilling ledig: Strategisk retail-rådgiver

Bla nedover

Vi ser etter en strategisk, analytisk og kommersielt orientert rådgiver som vil jobbe med retail-strategi, analyse og konseptutvikling på tvers av alle kunder i byrået.

Din oppgave blir å utvikle helhetlige strategier, vekststrategier og forretningskonsepter for som skal bidra til vekst og salg for våre kunder, og du vil også jobbe med generell reklame- og kommunikasjonsrådgivning for kunder du har ansvaret for.

Du vil få ansvar for å lede og organisere pitcher, utvikle vekststrategier, kategoristrategier og bidra til å utvikle langsiktige bærekraftige retail-konsepter for en portefølje av store norske merkevarer og sørge for at kreatører og prosjektledere motiveres til å levere gode prosjekter for de kundene man jobber med. Du vil være ansvarlig for at strategien og konseptet lander i en god taktisk plan som optimaliserer kundens investeringer i alle kanaler.

Vi tror du kan være en konsulent / rådgiver fra et annet kommunikasjonsmiljø, fortrinnsvis innen retail eller et annet reklamemiljø og at du har god strategisk reklameforståelse. Du er vant til å jobbe strategisk, analytisk og taktisk med marketinginvesteringer på vegne av resultatorienterte merkevarer.

Du er analytisk anlagt og trives med å jobbe med kommersielt krevende problemstillinger i grenselandet strategi, analyse, kategori og reklame. Du drives av resultater, trives med å bære et inntektsansvar for egen kundeportefølje og med å jobbe med mersalg og kundeutvikling. Du har sannsynligvis en merkantil eller økonomisk utdannelse og du kan vise til gode resultater fra tidligere jobber.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Henrik Sandberg eller Nejra Kudra, eller gå til Mediebemanning for å søke på jobben. 


Henrik Sandberg

Rekrutteringsrådgiver
henrik@mediabemanning.no 
907 39 816

Nejra Kudra

Rekrutteringsrådgiver
nejra@mediabemanning.no 
926 28 869


Om oss:

Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med over 180 ansatte, bestående av selskapene Schjærven AS (konsern), Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Sthlm (Sverige), Clockwork (Studio og Film), Re:Media (Mediebyrå), Madington (digitalt produksjonsselskap) og Produksjonssjefen (print-broker). 

Schjærven Reklamebyrå er spesialister på retail marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. 

Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre. 

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes” er like relevant i dag som det var da Stein Schjærven startet selskapet i 1962.  Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus.