05 juni 2018

Stilling ledig: Tekstforfatter

Bla nedover

Vi ser etter en strategisk, analytisk og kommersielt orientert rådgiver som vil jobbe med retail-strategi, analyse og konseptutvikling på tvers av alle kunder i byrået.

Vi tror du lever og ånder for å skape god og innsiktsfull kreativitet, og evner å foredle og utvikle kommunikasjonsideer og konsepter i nært samarbeid andre kreatører og ulike Art Directors. Vi ser etter deg som er vant til å lage løsninger som engasjerer og skaper gode resultater, og som har en målbevisst, ambisiøs og en profesjonell tilnærming til god kommunikasjon.

Vi tror du har 3-8 års erfaring fra reklamebransjen. Du er en dyktig historiefortellere og selvgående når det gjelder å skape ideer og lage gode presentasjoner som engasjerer både våre kunder og målgruppene. Du er opptatt av å levere effektive ideer av god kvalitet, er engasjert og jobber godt i team.

Hos oss vil du få jobbe med noen av Norges og Nordens sterkeste merkevarer, du vil få brynt deg på komplekse problemstillinger og du vil få jobbe tett med mange flinke fagfolk og avdelinger.

Dersom dette høres interessant ut vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Nejra Kudra eller Henrik Sandberg i Mediabemanning for mer informasjon eller send oss din CV og søknad via linken i annonsen innen 29.juni.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Henrik Sandberg eller Nejra Kudra, eller send oss din CV og søknad via linken i utlysningen snarest.


Henrik Sandberg

Rekrutteringsrådgiver
henrik@mediabemanning.no 
907 39 816

Nejra Kudra

Rekrutteringsrådgiver
nejra@mediabemanning.no 
926 28 869


Om oss:

Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med over 180 ansatte, bestående av selskapene Schjærven AS (konsern), Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Sthlm (Sverige), Clockwork (Studio og Film), Re:Media (Mediebyrå), Madington (digitalt produksjonsselskap) og Produksjonssjefen (print-broker). 

Schjærven Reklamebyrå er spesialister på retail marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. 

Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre. 

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes” er like relevant i dag som det var da Stein Schjærven startet selskapet i 1962.  Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus.