03 juli 2018

Vi søker innholdsprodusenter

Bla nedover

Hjelp! Vi har for mye å gjøre. Kan du hjelpe oss, du kjære innholdsprodusent?

I Schjærven ser vi nå etter en eller to innholdsprodusenter med sterk digital kompetanse som forstår den nye medievirkeligheten. Du skriver og publiserer artikler til landingssider og lager innhold til sosiale medier, du lager nativeplugger, følger med i Google Analytics, du tar lett frem mobilkameraet og lager en insta-story eller hjelper en grafiker med å lage et kult snapchat-filter. Hverdagen er hektisk og byr på mange små og store utfordringer som må løses fortløpende. Du er en god kollega og spiller ut masse ideer til både vinklinger, motiver, CTA, filmer og overskrifter m.v. Sammen med andre innholdsprodusenter og redaktører, planlegger, produserer og publiserer du innhold i tråd med kundens strategi.

Du er naturligvis språksikker og lidenskapelig opptatt av historiefortelling – til alle flater og i alle formater – og behersker mange sjangere og fortellergrep, og du ser tekst, bilder, video og animasjoner i sammenheng. Du har relevant utdannelse innen journalistikk og/eller marketing, og du har helst byråerfaring, gjerne fra et retailmiljø.

På overordnet nivå spenner de fire hovedpilalrene i arbeidsoppgavene fra innsikt og analyse til strategi, innholdsproduksjon og distribusjon. Du har inngående kjennskap til sosiale medier og god kjennskap til ulike annonseteknologier slik som retargeting, programmatisk og performance marketing. Du holder i mange prosjekter og kunder samtidig, og utstråler tillitt, initiativ og engasjement.

Content-teamet er i solid vekst og du må trives i et meget hektisk og til tider kaotisk miljø som er multifunksjonelt og i kontinuerlig utvikling. Vi tilbyr det du forventer å finne på en moderne arbeidsplass.

Send din CV og søknad til Henriette Numme på henriette.numme@schjarven.no. Har du spørsmål om stillingen så ring Head of Content, Yngve Johnson, på tlf 911 60 338.

Søknadsfrist: Snarest.

Om oss:

Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med over 180 ansatte, bestående av selskapene Schjærven AS (konsern), Schjærven Reklamebyrå, Schjærven Sthlm (Sverige), Clockwork (Studio og Film), Re:Media (Mediebyrå), Madington (digitalt produksjonsselskap) og Produksjonssjefen (print-broker).

Schjærven Reklamebyrå er spesialister på retail marketing. Dette gir en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked.

Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Storo Storsenter, Krogh Optikk og andre.

Vårt reklamekonsept ”Salg kan kjøpes” er like relevant i dag som det var da Stein Schjærven startet selskapet i 1962. Hos oss finner du et kompetent fagmiljø og et uformelt fellesskap med kunden i fokus.