Schjærven-gruppen er et av Norges største kommunikasjonshus med 140 ansatte. Vårt kundeløfte «Salg kan kjøpes» er like relevant i dag som da Stein Schjærven startet selskapet i 1962.

Schjærven Reklamebyrå

Reklamebyrå

Schjærven Reklamebyrå er et av Nordens største byråer for retail marketing. Over 50-års erfaring har gitt, og fortsetter å gi, en resultatorientert tilnærming som er svært relevant for alle annonsører i dagens marked. Vi jobber med flere av Norges og Nordens største annonsører som Power, XXL, Vita, Montér, NorgesEnergi, Bohus, Block Watne, OBOS, Krogh Optikk og andre.

Schjærven STHLM

Reklamebyrå

Schjærven STHLM er Schjærven-konsernets satsing i Sverige og Norden, og har samme verdier og retail marketing-tankegang som Schjærven Reklamebyrå. Det viktigste fokuset er effektiv reklame.

schjarven.se

Clockwork

Filmbyrå

Clockwork er et filmbyrå med uavhengige rådgivere/produsenter innen ulike kategorier av levende bilder. Små og større reklamefilmer, pris og produktfilmer, dokumentar- og TV, presentasjonsfilmer, produksjoner for SoMe/content og annet.

clockwork.no

Re:Media

Mediebyrå

Re:Media er et fullservice mediebyrå som ble etablert i 2012. Vi hjelper våre kunder med alle aspekter vedrørende planlegging, kjøp og gjennomføring av kampanjer i media.

Re:Media er i dag 22 medarbeidere som jobber for 35 ulike kunder.

remedia.no

Produksjonssjefen

Profesjonell innkjøper

Produksjonssjefen AS er en profesjonell innkjøper av store volum trykksaker og promotion materiell.

Omsetningen består hovedsakelig av trykt materiell. I tillegg produseres det et bredt utvalg av salgsfremmende materiell. Alt fra ballonger, sjokkselgere, Roll-Ups, hyllesystemer, butikkmateriell, utstilling, messesystemer, reklameartikler, klær etc.