En nostalgisk reise tilbake til røttene

Historiefortelling om idyllisk barndom og evigvarende vennskap fra Block Watne.


– Vi ønsket å sette fokus på hvor viktig et trygt og godt nabolag er for barndommen, og at de vennskapene man knytter kan vare livet ut. Dette er sentralt når vi bygger nabolag rundt om i landet, sier salgs- og markedssjef Bjørnar Tretterud i Block Watne.

– Resultatet ble en morsom og engasjerende SoMe-kampanje, hvor vi ba folk om å sende inn sitt beste barndomsbilde. Det ble valgt én vinner, som fikk en drømmedag; rekonstruksjon av barndomsbildet i studio hos oss med profesjonell stylist og fotograf, sier innholdsprodusent Petter Brenna Rian i Schjærven Reklamebyrå.

Dette var basert på internett-fenomenet hvor søskenflokken eller vennegjengen rekonstruerer morsomme og småkleine barndomsbilder.


Stort engasjement

- Med korte animasjoner på Facebook og Instagram, oppfordret vi folk til å sende inn sitt morsomste og fineste barndomsbilde. Vi fikk mange flere bidrag enn forventet!

Block Watne mottok rundt 100 barndomsbilder, men det var vennetrioen fra Lierstranda som vant med deres bilde fra 1970.

Rekonstruksjonen besto både av fotograf, stylist, sminkør og videograf, som filmet hele seansen. Det ble både latter og tårer, med mimring tilbake til barndommen og styling i 70-tallsstil.

Drømmedagen ble til en bakomfilm med historier om rampestreker, oppturer og nedturer, og det evigvarende vennskapet. Den lengre bakomfilmen ble versjonert til emosjonelle filmer til Facebook, og morsomme klipp til Instagram.

- Kampanjen handler nettopp om de verdiene som vi alle setter pris på: en trygg barndom og vennskap man har i tykt og tynt. Det er viktig for oss å legge til rette for dette når vi bygger nye hjem, avslutter Bjørnar Tretterud i Block Watne.


-

Se bakomfilmen:

-

/