Gratulerer til gasellen Holdbart!

Holdbart redder god mat fra å bli kastet. Det er så lønnsomt at de i år er blant DN’s gaseller. Vi er stolte av å være med og bidra!


Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. For å kvalifisere som gaselle må bedriften ha minst doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Det har Holdbart gjort, siden starten i 2015. Da var målet å tjene penger på overskuddsmat. Siden det har businessen ifølge dem selv blitt mye mer: en jobb med mening.

Les om Holdbart i Dagens Næringsliv her

-Redder over fire tusen tonn mat i år

Holdbart ligger an til å redde over fire tusen tonn mat i år. Totalt kastes minst 385.000 tonn mat i Norge årlig. Ofte god mat, som kastes av dårlige grunner. Denne maten kjøper Holdbart, og selger med 20-90% rabatt. For eksempel:

– Varer som har fått ny emballasje
– Varer som er tatt ut av sortiment
– Varer som har blitt overprodusert
– Varer som er litt stygge eller skadd
– Sesongvarer, som påskesjokolade og julebrus
– Mat som er over BEST FØR-dato

Schjærven er stolt samarbeidspartner

Schjærven bidrar med posisjoneringsstrategi, kommunikasjonsstrategi og kreativitet, og samarbeider med Re:Media på mediestrategi. Vi samles hvert kvartal for etappevis evaluering og brainstorming. Sammen jobber vi for å ivareta Why Buy Here og Why Buy Now i perfekt harmoni.

Holdbart har fantastiske priser, og et fantastisk konsept. Derfor vil vi balansere det taktiske med det dagsaktuelle, inspirerende og ekstremt viktige miljøbudskapet! 


Ta en titt på noe av det vi har produsert for Holdbart her:
-