Schjærven etablerer seg i Stockholm

Med Stefan Nordin på plass som svensk byråsjef markerer Schjærven åpningen av Schjærven Sthlm.


– Det finnes en posisjon vi som retail marketing-byrå ønsker å ta i det svenske markedet, sier leder i Schjærven Reklamebyrå, Anders Waage.

Mandag omtalte Finansavisen at Schjærven nå etablerer seg i Stockholm. Stefan Nordin er mannen som skal frelse det svenske markedet med vår måte å tenke retail marketing på.

- Vi mener det ikke finnes byråer i Stockholm som jobber med retail marketing på samme måte og med samme erfaring som oss. Det er dermed en posisjon som vi som byrå kan ta i et stort og spennende svensk marked. Vi har hatt svenske og nordiske kunder på kundelisten i flere år, og nå får vi viktig lokal forankring i Stefan, sier Anders Waage, leder i Schjærven Reklamebyrå.

Tung erfaring

Nordin kommer fra Workshop The Retail Agency der han har ti års erfaring med internasjonale merkevarer.

- Vi har brukt lang tid på å finne den rette personen til å starte opp det svenske kontoret, og vært i dialog med Stefan i over ett år. Det skal vanskelig gjøres å finne en med såpass tung erfaring innen retail marketing som han. Stefans rolle i å eksportere Workshop The Retail Agency til hele Norden og Nederland er også imponerende. Vi gleder oss til å se hva han kan få til i Sverige sammen med oss, sier Waage.

Stor tro på Schjærven i Sverige

Den svenske byråsjefen er allerede i gang, både med eksisterende kunder og jakten på helt nye. Han har stor tro på at Schjærven vil lykkes i Sverige.

- Schjærven og jeg har samme verdier og samme syn på reklame. Vi ønsker å skape resultater gjennom god kommunikasjon, og jeg er helt sikker på at det finnes et marked for oss i Sverige og spesielt i Stockholm, sier Nordin og utdyper:

- Det tilbudet som Schjærven gir sammen med kunnskapen og erfaringen vil være unik i det svenske markedet. Det finnes ingen andre som tenker retail marketing som oss, sier han.

Schjærven Sthlm vil dele kontor sammen med det internasjonale byrånettverket Havas, som Re:Media har et strategisk partnerskap med.

- Det blir helt naturlig å bygge opp egen kompetanse i Sverige, men vil i starten jobbe tett med de norske teamene. Vi ønsker å ansette flere dyktige folk så fort vi har fått på plass flere kunder, sier han.