Schjærven hovedsamarbeidspartner for 5. år på rad

SHE Conference arrangeres av SHE Community, som jobber målrettet for å øke antallet kvinnelige ledere i næringslivet. 


– SHE Conference skal inspirere, informere og motivere til at vi får endret samfunnet til det bedre. Vi vil øke andelen kvinner som starter bedrifter, som leder dem og sørge for at kvinner tar større del i verdiene som skapes og forvaltes i næringslivet. For å få til dette må vi vise at det lønner seg for alle – at likestilling og mangfold øker innovasjonen og inntjeningen, sier Heidi Aven, grunnleggeren av SHE. 


– Vår viktigste støttespiller

Schjærven Reklamebyrå har hatt SHE som kunde siden 2016.

– Schjærven er vår viktigste støttespiller i utviklingen av SHE som merkevare. Gjennom samarbeidet vårt har SHE tatt store steg, både gjennom at SHE Conference har fått en fantastisk posisjon som Europas største likestillingskonferanse, og gjennom utviklingen av SHE Community og SHE Index. Schjærven har bidratt med strategi, design og konseptutvikling slik at vi fremstår som en helhetlig og sentral aktør innen mangfold og likestilling i næringslivet, sier Aven. 

– Vi er svært stolte av å være en viktig samarbeidspartner for SHE. Det har utløst mye positiv energi blant de ansatte å få jobbe med denne viktige saken, sier byråleder Anders Waage i Schjærven.

Her kan du se video av noe av det Schjærven bidro med på konferansen 8. mars i 2019.